torstai 17. tammikuuta 2013

Hyväksi havaittu

Tehdessäni Still light tunicaa, ihastuin tyyliin aloittaa neulepaita ylhäältä alas. Tekniikka oli minulle aivan uusi, ja kun inhoan yli kaiken saumojen ompelemista, niin idea tuntui iskevän päähäni ja lujaa. Ainut vaan, että mistään ei tuntunut löytyvän ohjeistusta, miten laskea tarvittava määrä silmukoita, miten lisäykset hoituu ym. Pikku seikkoja, mutta silti tärkeitä, että pääsee päämäärään. Sitten sainkin jossain vinkkiä Liv-kanavalla pyörineestä Neulontakerho-ohjelmasta, jossa vinkattiin asiaa. Jakson katsottuani ja muistiinpanoja tehtyäni, sain ensimmäisen laskukaavion itselleni rakennettua. Ja ei kun kokeilemaan.
Tyttärelleni tein Dropsin Limasta neuletakin. Ja istuvuus on täydellinen. Tytär sai itse valita nappikaupasta napit (on kuulemma aivan ihana kauppa), ja sitten vain takki käyttöön.
Hihat tein kuitenkin tasona, en jotenkin saa siistin näköisiä aikaiseksi MagicLoopilla, käännöskohdat tuppaavat hivenen löystymään. Mutta jos käyttäjä on tyytyväinen, niin silloin on tekijäkin.
Malli: Omasta päästä
Lanka: Drops Lima
Puikot: 4,5mm pyöröt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti